Categorieën
Geen categorie

Voorstellen.

Hoikes iedereen,
Na lang nadenken,twijfelen,een figuurlijke duw heb ik eindelijk besloten om een blog te beginnen .Ik heet Tina 37 jaar woonachtig in de Kempen en zeer gelukkig getrouwd 
met mijne Billie.Spijtig genoeg heb ik het op medisch gebied niet echt getroffen . Heb astma,slechthorend ,hms,scoliose ,… Ben een zeer creatief ,kleurrijk persoontje met diverse hobby’s . Zal regelmatig het resultaat van mijn projecten laten zien. Één van de reden van het starten van deze blog bestaat er in om de wereld eens te laten weten dat personen met een beperking ook maar gewone mensen zijn..

Knuffel Tina .


Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

4 reacties op “Voorstellen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s