Categorieën
Geen categorie

Kriebels in de buik…

Kleine update naar mijn vorige blog. We zijn toch maar begonnen met de andere onstekingsremmers . De vorige hadden toch niet genoeg effect . Ben intussen ook naar de orthopeed geweest en die heeft mij terug naar de neuroloog gestuurd . Kwestie van bezig te blijven zeker!!!Tot nu toe denk ik wel dat de onstekingsremmers effect hebben maar durf dat niet te luid zeggen want ik weet dat mijn lichaam een eigen willetje heeft.
Een tweetal weekje geleden hebben we ook beslist om de caravan stilletjes winterklaar te maken.Wel wennen dat we nu in het weekend thuis zijn. Normaal is vrijdag tasje maken en vertrekken tot zondag .Nu is het altijd even nadenken voor activiteiten in het weekend.
Alhoewel wij genieten ook van een dagje niets doen. Zeteltje in en filmpje kijken.
Dit weekend hebben we de bloemetjes eens buitengezet . Zaterdag genoten van het mooie weer. Eerst naar een opendeurdag van een stoffenwinkel . Altijd een leuke uitstap voor mij !! Terna eens een hapje gaan eten. Mijne billie vroeg dit al lang dus dacht “als het lichaam eens mee wil gaan we wat profiteren. 

Zondag hebben we eigenlijk bijna hetzelfde gedaan als de dag ervoor. Eigenlijk hebben we dit weekend veel gegeten en gedronken !!Het was Stoffencircus in Turnhout en toen we er waren ontdekten we dat de winkels ook open waren. En als je billie bij je hebt moet je natuurlijk iets gaan drinken. Had nog nooit zo een grote tas  laté gedronken . Quility time  kan soms zo iets simpel zijn …
Ik heb na deze drukke dagen wel veel last gehad maar dit 
nemen ze ons niet meer af. En als ik zie hoe dat mijne billie dit zo gelukkig maakt. Kriebeltjes in de buik xxx.

Ook op creatief vlak heb ik een paar leuke projectjes klaar. 
Na het zo zalig zittend kleedje bedacht ik mij dat van dit model een trui ook wel leuk zou zijn.  Even wat prullen met het pratroon en dit is het resultaat.
Na enkele maanden haken is deze sjaal ook eindelijk klaar . Juist op tijd voor de herfst

Heb eigenlijk niet zo veel stofjes gevonden dit weekend maar er komen nog beurzen aan . Ik ben zo iemand die bijna altijd weet wat ik met een stofje of garen wil maken..

KNUFFEL TINA. X.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s