Categorieën
Geen categorie

Terugblik…

Nog een maandje en het jaar zit er weeral op. Wat was het op medisch gebied weeral een zeer pittig jaar.Moeilijke beslissingen ,nieuwe therapieën en zelf andere diagnoses…
Gelukkig op gebied van de longen zijn we er wat op vooruit gegaan. Moet wel zeer veel tijd steken in therapieën maar alles om ziekenhuis opnames te vermijden.
Voor 2019 weet ik nu al dat het niet anders zal zijn. Weet nu al dat ik terug moeilijke beslissingen moet gaan nemen… En dan natuurlijk de eeuwige vraag,is hetgeen wat ik beslis oké of niet. Ziek zijn is niet makkelijk hoor . Als de artsen zeggen dat het moet is het gemakkelijker dan dat ze de 
keuze bij mij leggen. Vooral als je weet dat er bij sommige beslissing grote gevolgen gaan zijn denk je wel eens twee
keer na . 
Pas controle gehad van mijn gehoor en waar ik al bang voor had is nu toch hardop uitgesproken..Ik moet toch eens gaan nadenken over een CI .(http://www.uzleuven.be/nl/ci)Dat is zoals een hoorapparaat maar dan komt het geluid rechtstreeks in mijn gehoorzenuw . 
Ik begrijp waarom hij hier over begon want er zijn geen andere hoorapparaten meer . Die ik heb zijn de sterkste en één van de redenen  is dat ik ook slechter ga praten als mijn gehoor nu nog verergerd …
Denk dat mij vooral afschrikt dat dit weer een operatie wordt en ook gaat dit echt werken? Dat is ook het nadeel aan dr Google hè. Al die verschillende meningen . Ga waarschijnlijk toch eens een afspraak maken in het uz Leuven want die hebben daar veel meer ervaring mee…

Vind het rond deze periode wel grappig dat iedereen zegt wat ze wensen in het nieuwe jaar. Of een kerstkaart krijgen waarop staat dat ze je een goede gezondheid wensen . Niet doen want ik stuur ze terug !!! Grapje hè.
Ik heb geen wensen . Weet dat dit toch niet helpt . Het enige dat ik wens is om minder misselijk te zijn ,meer zin in eten en geen ziekenhuisopname .. Niet echt realistisch maar vind het een poging waard !!!
Ga gewoon zoals de voorbije jaren genieten van elke goede dag.
Nog eventjes doorbijten en we kunnen ook weeral naar de 
camping . Dat zijn gewoon lichtpuntjes waar ik 
naar uitkijk. Als ik kijk naar de foto’s van het bouwverlof krijg ik heimwee hoor. Zo genoten dat wij gedaan hebben.
Eerst maar eens proberen te genieten van de feestdagen. Alhoewel dat blijft toch nog altijd een gemis zo zonder bomma,bompa aan tafel..Wat was dat toch altijd gezellig die kerstfeesten vroeger bij hun thuis.
-Op creatief gebied heb ik mij nog eens gewaagd aan een breiwerkje.Nieuwe muts en sjaal.  Ideaal bij dit weer. 
Glutenvrije 
smoutebollen op de winterbeurs,Mjamie!!! 
-Kitcherige kerstboom dit jaar!!
KNUFFEL TINA. 

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s