Categorieën
Achter mijn lach

Wikken en wegen .

Wat blijf ik het zo moeilijk vinden om mijn grenzen te bewaken. Mijn agenda probeer ik zo goed in te plannen dat ik genoeg rust momenten heb maar toch. Soms komt er zo iets onverwachts tussen en dan is alles om zeep. Merk de laatste weken dat bepaalde klachten als ik lang rechtzit terugkomen en dat vind ik maar iets akelig ..

En ja,ik probeer zo vaak mogelijk als kan te rusten maar toch. Wat ben ik blij dat mijne billie eindelijk genezen is . Zo een hectische weken wil ik niet meer meemaken .

En ja,zoals ik al vermoedde heeft mijne billie aan Valentijn gedacht. . Wij vieren dit eigenlijk niet maar hij wil toch met deze traditie beginnen. Mij niet gelaten hoor. Vooral de cadeautjes zijn leuk meegenomen!! Ik heb een zeer mooie ring gekregen en zijn lekker gaan eten. Hij geeft niet vaak cadeautjes maar de hint die ik al lang geleden gegeven had was hij niet vergeten.

Valentijn.

Vorige week naar het stoffenspectakel geweest en ja , heb eindelijk mijn stof gevonden voor mijn kleedje. Binnen een goede maand is het feest dus het wordt tijd om er aan te beginnen!! Het gaat een redelijk simpel kleedje worden maar de stof is zeer speciaal . Wordt dus nog vervolgd .

Heb pas nog maar een leuk project gehad. Een simpele trainingsbroek maar met een paar aanpassingen. De broekspijpen zijn verlengd en de taille is iets smaller. Altijd leuk om iemand te kunnen helpen.

Trainingsbroek.

Vorige week zijn we naar een bijeenkomst geweest in het uz Leuven ivm het Coculaire implantaat. Natuurlijk was het zeer confronterend om bepaalde zaken te horen maar ben wel wat wijzer geworden . Het is een beslissing die je zeer goed moet overwegen omdat er geen weg terug is. Ik ga even alles laten bezinken en eens alle documentatie doornemen..

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.