Categorieën
Geen categorie

Uitstapjes..

  • Als je ziek bent zijn vooral de kleine dingetjes in het leven die je zo gelukkig  kunnen maken . Wat kan ik  genieten van een wandelingske en dan een koffietje  gaan drinken.Even mijn hoofd leegmaken en vooral quility time met mijne BillieZijn ook enkele weken geleden  nog eens naar de bioscoop geweest. Geweldig horrorfilm gaan zien. Mijne Billie had gekozen !!Altijd wel een opgaven want daar zijn trappen en zoals jullie weten,ik kan geen trappen doen ivm met mijn heupen. Probeer het wel maar meestal moet ik afhaken van pijn. Gelukkig heeft mijne Billie een brede,sterke rug. De blikken van mensen nemen we er maar bij . Eigenlijk zouden ze ligzetels moeten hebben.En dan natuurlijk met een fleece dekentje erbij.Dat blijft voor mij nog een dingetje . Lang moeten rechtzitten en dan nog pijn hebben aan mijn zitvlak. Extra kussentje is altijd handig. Dit weekend hebben we nog eens een pretpark onveilig gemaakt . Jaarlijks uitje met vrienden. Mijne Billie heeft zich nog eens kunnen uitleven . Zo fijn om te zien hoe andere hier van kunnen genieten. Er zijn gelukkig wel een paar dingen waar ik in kan en daar geniet ik dan dubbel van . Spijtig dat mijn lichaam dat moet bekopen. Voor een paar uurtjes plezier heb ik enkele dagen nodig om terug op mijn plooi te zijn . Maar dit nemen ze mij toch niet meer af denk ik altijd. Gelukkig kun je al liggend nog leuke creatieve dingetjes doen.Ben bezig om zelf mijn kerstkaarten te maken en dat zijn er dit jaar niet weinig. Natuurlijk ben ik ook nog altijd aan het haken en breien . Een zalige ,warme wintersjaal staat momenteel op de breinaalden. Ik zit al in de helft dus denk dat ik die deze winter kan aandoen. Vind het altijd zo fijn om zelfgemaakte spulletjes aan te kunnen doen. Hieronder een paar leuke foto’s van Bobbejaanland . Zoals je ziet was het niet zo een mooi weer maar ja in België heb je weinig keuze…
KNUFFEL TINA. 

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Één reactie op “Uitstapjes..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s