Categorieën
Geen categorie

Update…

Wat is het koud buiten. En die sneeuw momenteel. Mijne Billie heeft wel zijn amusement met sneeuwruimen. (Foto hieronder bewijst het!!)Het heeft maar één zeer groot voordeel en dat is dat mijne Billie thuis is. Altijd fijn om niet alleen te zijn . Binnen twee weekjes heeft hij kerstvakantie en daar kijkt hij naar uit hoor. Lekker uitslapen en laat opblijven . Wandelingetjes doe en terna een chocomelk . Echt genieten is dat. Vind dit eigenlijk een moeilijke periode .Kerst en nieuwjaar waren altijd vaste dagen bij de Bomma. Zo raar om een lege plaats te zien aan tafel. Wat mis ik haar moppen. Hilarisch waren die soms. 
Zoals ik al eens eerder schreef krijg ik al wat hulp om mijn leven wat makkelijker te maken. Nu is er nog een nieuwtje bijgekomen. Er komt nu ook iemand om te helpen koken. Heb de laatste tijd nogal wat onhandige dingen gedaan in de keuken en ivm met veiligheid is dit een ideale beslissing . Weeral eens iets dat ik moet afgeven…Blijf dat een moeilijk
dingetje vinden hoor. Ik ben de hele dag thuis en dan vind ik dat zo vervelend dat ik dat niet zelf kan. En vooral ,mijne Billie kan zo genieten van eten. 
Weet ook dat ik nog wel dingen zal moeten loslaten en daar ga ik het altijd moeilijk mee hebben. 

FIJNE FEESTDAGEN.
KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s