Categorieën
Geen categorie

Nieuwe jaar..

Allereerst wil ik al mijn lieve lezers een jaar toewensen waarin al jullie dromen en wensen mogen uitkomen… 
Ik heb de feestdagen redelijk goed overleefd . Altijd wel zwaar deze periode. Vond wel dat dit jaar redelijk meeviel want heb echt wel zeer goed geluisterd naar mijn lichaam. Ga het nog leren hoor !! 

Had dit jaar wel bijna oud~nieuw in het ziekenhuis doorgebracht . Was donderdag van één op ander moment zo ziek geworden.  Koud,hoofdpijn,misselijk,…Ik ben iemand die niet vlug roept dat ik naar het ziekenhuis moet maar ik besefte zelf dat dit niet over zou gaan. Eenmaal aangekomen ging alles snel want had al bijna 40 graden koorts . En je moet weten dat ik normaal maar max 36 graden heb.Na een paar onderzoeken wisten ze dat ik een hersenvliesontsteking had. Gelukkig was het de virale versie . Dat kun je vergelijken met een griep. Dus antibiotica en zo werkt daar niet voor.Voor één keer werkte mijn lichaam eens mee en daalde mijn koorts . Wat was ik blij toen de dokter zei dat ik naar huis mocht. Wij vieren dit altijd gezellig met ons getweetjes dus dit zou toch moeilijk zijn als we dit alleen moesten doen…
Deze week gaan we nog extra genieten van mijne Billie zijn laatste week verlof. Gaan de kerstspulletjes opruimen en terug bloemen in huis halen. Zal gek zijn zonder al die lichtjes van Billie zijn kerst huisjes,reuzenrat,paardjesmolen,… Ja,je leest het goed. Hij is er gek op. Heel mijn vensterplank staat al vol.
Gelukkig zet hij de muziek nog niet op!!! 

En natuurlijk nu het januari is kunnen we stilletjes aan gaan aftellen hè . Midden maart gaan we terug naar onze caravan. Zo een fijne vooruitzicht … Dit jaar gaan we wat dingetjes veranderen in de voortent en daar kijken we echt naar uit. Nieuwe vloerbekleding en gaan er ook een vaste keuken in zetten. Kan ik mij beter behelpen als ik moet koken. 
KNUFFEL TINA.x.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s