Categorieën
Geen categorie

Updaten…

Zalig dit weertje. Oeps, weet het , iets te warm voor vele onder ons. Voor mijn longen is het ook afzien maar mijn gewrichtjes vinden dit echt zalig. Iets minder spasmes en zo. Eindelijk kan ik leuke zomerspulletjes aandoen. Zelfgemaakte kleedjes fleurige mutsjes,losse broeken,sandaaltjes,..

Wat zijn mijne Billie en ik aan het aftellen. Nog een paar dagen en het bouwverlof begint. 
Wat hebben we hier zo een zin in. 3 weken quility time met mijne Billie. Hopelijk blijft het weer een beetje goed . Iedereen duimen. In de eerste week moet ik op controle in het uza maar voor de rest wil ik even geen ziekenhuizen,dokters en onderzoeken meer zien. 

Gelukkig blijft het op medisch gebied redelijk stabiel tot nu toe. Buiten de gebruikelijke kwaaltjes en problemen…Ik hoop nog altijd dat mijn nieuwe reumamedicijnen gaan aanslaan.. Ik durf het bijna niet te hopen maar tot nu toe heb ik bijna geen koortsaanvallen meer gehad. Moet wel zeggen dat ik de laatste tijd ook veel meer naar mijn lichaam luister. Op tijd gaan liggen,mijn longen verzorgen,mijn medicatie op tijd bijstellen,…Ik besef ook wel dat die medicatie ook wel eens niet meer kan werken of gewoon niet genoeg werkt voor mij.. Dat is nog afwachten en wil hier mij ook niet te druk in maken.

Ah ja. Ik heb ook wel een zeer leuk nieuwtje. Heb sinds kort een elektrische rolstoel . Zeer lieve mensen met een zeer groot hart hebben deze geschonken aan mij. Eindelijk uitstapjes doen zonder te moeten nadenken aan mijn probleem met mijn nek of vermoeidheid.Heb er eentje met een neksteun en ik kan gewoon gaan liggen als ik moe wordt .Hoe zalig is dat. En natuurlijk het grote pluspunt is dat ik nu naast mijne Billie kan rijden ipv dat hij mij moet duwen. Het is wel even wennen want spijtig genoeg is onze maatschappij nog altijd niet aangepast aan mensen met een beperking … 
Gelukkig ben ik toch vrij assertief en durf ik mensen toch wel een antwoord te geven als het te grof wordt..En ja, zelf uit mij komen zelf scheldwoorden !! Kan mijn middenvinger niet goed gebruiken dus dan moet mondeling hè!! 

KNUFFEL TINA…

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s