Categorieën
Geen categorie

Verdriet,geluk,..

Amai. Bijna 13 jaar getrouwd. Zie mij nog lopen  met mijn hakjes aan op de trappen van het gemeentehuis. Toen was ik al medisch niet oké maar ik schrik er toch van wat ik allemaal heb moeten afgeven de laatste jaren. De vraag die iedereen standaard stelt als je zegt dat je getrouwd bent is, en kinderen? Neen zeggen is spijtig genoeg niet oké voor sommige. Dikwijls goedbedoelde uitspraken maar vind het toch altijd zeer confronterend .Hoe vaak dat wij horen dat je ook gelukkig kunt zijn zonder kinderen.. Zo kwetsend vind ik deze uitspraak. Na zeer lang nadenken ,zeer zware gesprekken ,zeer veel tranen en in samenspraak met dokters hebben wij die moeilijke beslissing moeten maken dat een kind krijgen geen goed idee is voor mijn lichaam als al de rest dat er bij komt kijken. Ik zou mijn eigen kind niet kunnen verzorgen zonder de hele dag hulp rondom mij.
Wat zeer veel mensen niet weten is dat wij wel een sterretje aan de hemel hebben. 
Ons Bloem . Wat waren we blij dat er toch onverwachts eentje op komst was. Spijtig genoeg hebben wij na een achttal weken hier afscheid van moeten nemen.. Vanaf toen hebben we ook beseft dat wij een leven met alleen elkaar zouden hebben. En natuurlijk hebben we ooit nog andere wegen proberen te bewandelen zoals adoptie,…Maar zelf dat is niet gelukt wegens mijn medische achtergrond .
Wij hebben gelukkig elkaar maar toch blijft dit 
een gemis. 
Dus even nadenken allemaal voor je tegen iemand zegt,waarom geen kinderen? Sommige mensen kunnen hier spijtig genoeg niet voor kiezen…

Juist getrouwd💞.

10 jaar getrouwd ..💞.

 KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s