Categorieën
Geen categorie

Wintersfeer….

Amai,wat is het koud buiten !! Ik hou echt niet van sneeuw . Als ik buiten kom ben ik juist een mummie !!Geef mij maar de zalige zomer van 2018. Soms een beetje te warm maar voor mijn spasmes was dit echt zalig. Nu begrijp ik waarom de specialist wilt dat ik mijn spieren warm houd.Ben ook nog nooit zo bruin geweest. Alhoewel naast mijne billie lijk ik altijd wit.
De koude en sneeuw heeft wel een voordeel dat ik nu alle tijd heb om achter mijn naaimachine te zitten. Mijn lichaam heeft zich redelijk gedragen de laatste twee weken en dat mocht wel eens. Alleen die stomme heupen en voeten die nog altijd ontstoken zijn. 
Gelukkig heeft het naaimachine van de Bomma een 
kniehendel om te bedienen. Nog altijd zo blij dat ik dit 
pareltje heb gekregen. Alhoewel had liever de bomma nog gehad . Als kind zei ze al tegen mij dat ik haar machine zou krijgen….Domme wat mis ik ze toch hoor. 
Had al redelijk wat patronen uitgetekend zodat ik dadelijk kan beginnen als ik mij oké voel.
Was al lang op zoek naar een simpel rokje en eindelijk juiste patroon gevonden.  Een trui is ook altijd zo fijn om ze maken. Bij dit model poffen de mouwtjes aan de onderkant.
Heb ook een kleedje gemaakt en vond dit zo een tof model dat ik van hetzelfde patroon een trui heb gemaakt. Was wel een redelijk puzzelwerk maar ik ben er toch trots op. 
Nu ligt er nog een broek en een trui van billie op mij te 
wachten. Maar daar ga ik binnenkort aan beginnen. Ik naai in de living en dan heb ik graag dat als mijn projecten er 
op zitten dat ik terug een lege eettafel heb..Dus 
als ik begin te naaien maak ik meestal meer dan 1 stuk
Dan ziet de living eruit als een naaiatelier maar 
creatief zijn gaat niet 
zonder wat rommel !! 

Natuurlijk hou ik mij nog altijd aan mijn rustschema 
want ik weet van mijn eigen dat ik als het vlot gaat de tijd uit het oog durf te verliezen. Heb nu wel al dingen ontdekt die ook al liggend kunnen. Mouwen ,naden,ritsen..inspelden. En natuurlijk ook af en toe iets los doen!!!
Volgende week weer een drukke week op medisch gebied . Het spannende is natuurlijk de afspraak bij de specialist ivm mijn voeten.
Zo benieuwd wat daar gaat uitkomen. Ik hoop ,dat moest er iets van brace beslist worden dat het dan iets is dat onder mijn kleding past of iets dat redelijk mooi is. Denk niet dat dit bestaat maar hopen mag altijd .
Ik moet binnenkort vroeger opstaan voor al mijn braces en vingersplints aan zijn !! Thuisverpleging mag het hebben dan…
Ik weet ook wel dat het niet oké is hoe ik stap maar zoals je al weet ik heb hier tijd voor nodig. Ben nu wel bezig met de nieuwe medicatie voor mijn spasmes. We zijn zeer stilletjes aan het opbouwen dus tot nu toe weinig effect . Mijn medicatie voor de nacht is ook veranderd en daar voel ik wel al effect van.
Was gisteren mijn wekelijkse medicatie aan het bijvullen en dat was toch even schrikken …
Zolang mijn duiveltje mij met rust laat besef ik wel dat al deze medicatie wel belangrijk zijn …Gelukkig heb ik mijne billie die mij ook aanmoedigt en motiveert …
KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s