Categorieën
Achter mijn lach

Vreemde tijden..

Wat valt dit nu tegen. Nog geen camping voorlopig. Voor het eerst in jaren vieren we Pasen thuis . Zo raar gaat dit zijn . Zo naar uitgekeken naar de weekendjes…Een drietal weken geleden hebben wij al wat dingetjes voorbereid. Bedje was zelf al gedekt en de voortent is ook al opgeruimd. Zelf de gordijntjes waren uitgewassen en klaar om terug op te hangen. Ik wil niet nadenken hoelang dit nog gaat duren … Al twee jaren hebben we meer dan 70 nachten geslapen in ons caravanetje. Zal dit jaar niet zijn. Zo spijtig want daar voel ik mij zo goed en kan ik mijn hoofd leegmaken.

Gelukkig kunnen we nog wat wandelen. Hebben nu een route uitgestippeld waar bijna geen mensen komen. Hebben zelf een ezel ontdekt in onze straat. Gene sociale maar ja,typisch een ezel zeker!!Gelukkig hebben we al mooi weer gehad. Gezellig hele dagen buiten zitten op ons terras.Krantje lezen met een koffietje ,patronen knippen, plantjes verpotten,..Zo leuk om te zien dat mijn bloempjes en aardbeienplanten terug aan het groeien zijn. Nu al het derde jaar op tijd. Er tegen praten helpt dus..

~Wandelingske in de Akkerstraat.
~Genieten op ons terrasje .

Zoals gedacht werkt mijn lichaam totaal niet meer mee. Probeer alle dagen mijn oefeningen te doen. Zelf mijn stoelyoga volg ik online maar dan nog…Heupen die mij irriteren. Spasmes in de voeten die soms uren duren…Heb nu extra medicatie die de spasmes en krampen wat tegenhouden maar dan nog, het helpt wel ietsje maar de oplossing is het niet. Vooral de nadelen zijn pittig en beperken mij ook. Gelukkig kan mijn kinesist nu wel terug langskomen. Wel met veiligheidsmaatregelen maar dit kon ik niet lang meer verdragen. Met dank aan mijn thuisverpleging Hilde om haar kostbare mondmasker af te willen geven.

Maar goed dat ik mij de voorbije weken goed heb kunnen bezighouden achter mijn naaimachine. Heb nu een hele voorraad ondergoed,jasje,truitje,kleedje…Nu even goed rusten en hopen dat mijn pijnlijke voeten en heupen wat gaan beteren . Gelukkig heb ik nog mijn brei en haak werk . Ben zelf een nieuw projectje begonnen. Heb nu een klein weefgetouw en ontdekt dat je dit ook liggend kan doen. Lang leve internet voor de handleiding. Ik heb wel 1 ding geleerd van heel deze situatie en dat is dat ik mijn agenda beter moet plannen. Ik merk nu ik meer tijd heb om te breien,haken dat mijn vingers soepeler zijn. Toeval ? Weet het niet ,ik denk van niet. Ben nu een vestje aan het breien. Nog 1 voorpand en dan is het klaar. Wordt dus vervolgd.

~Silia kleedje ( La Maison Victor)
~Zo blij met mijn kleedje en fancy schoenen.
~Moeten er nog onderbroekjes zijn!!!
~Zelfgemaakt regenjasje.

Ik hoop gewoon dat iedereen gezond blijft en blijf zo veel mogelijk binnen. Neen,ik zeg niet in je kot want dit vind ik zo een beledigend woord . (Krijg gewoon de kriebels als ik dit hoor !!)

KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

2 reacties op “Vreemde tijden..”

Hoikes Tina,
Ben blij dat je ondanks je pijn, je toch leuke dingen kan maken en doen.
Echte professionele naaister.👍
Ik zit met mijn Boke ook veel buiten.
Blijf ook zoveel mogelijk binnen. Want kot klinkt echt niet goed.
Ik mis het Praatcafe.
Fijne Paasdagen.
Grtjs Chris 😘 en Boke 🐕

Like

Gelukkig dat ik nog creatief bezig kan blijven. Ik weet dat het zeer belangrijk is voor binnen te blijven maar wat mis ik mensen om mij heen . Een babbeltje,koffietje,rondrijden met mijn rolstoel,… En idd het Praatcafe 😔. Knuffel en geniet zo veel mogelijk van het zonnetje. 🌈.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s