CategorieΓ«n
Achter mijn lach

Lichtpuntjes?

Hoe het nu gaat ?Nog altijd met hoogtes en laagtes. Al twee maanden zit ik in mijne bubbel.Wat gaat het raar zijn om weer buiten te kunnen. Gewoon onder mensen. Wel met een afstand maar toch. Waneer dat dit is ? Dat is nog afwachten . Nog altijd ben ik dit beu maar ik moet beseffen dat ik gewoon geen keuze heb. Heb vorige week wel een zeer leuk geluksmomentje gehad. Mijn vriendin is langs geweest. Wel met alle veiligheidsmaatregelen. Zeer veel afstand en mondmasker aan. Wel wennen om geen knuffel te kunnen geven maar wat heeft het mij deugd gedaan om nog eens te kunnen babbelen.

Wat kan mij boos maken . Ziekenhuizen en dokters die afspraken afbellen . Bij sommige kan ik het nog begrijpen maar andere ? Afspraak diΓ«tiste wordt via sms afgezegd zonder een nieuwe datum te krijgen.. Of erger. Afspraken afbellen twee dagen op voorhand en geen nieuwe datum geven. Na de Corona zeggen ze. Maar wanneer is erna ? Gelukkig heb ik die afspraak terug in orde gekregen .Wel met een andere arts maar dan nog. Gelukkig kent die mijn dossier maar mijn vaste arts zou beter zijn. Heb nu nog een tweetal afspraken waar ik een nieuwe datum voor met inplannen. Begrijp maar al te goed dat sommige afspraken even kunnen wachten maar afzeggen via sms zonder meer vind ik niet zo fijn.Wat zou ik zo graag mijn eigen agenda terug kunnen regelen.

Wat doe ik nu een hele dag vroeg iemand mij onlangs. Af en toe een wandelingetje en bij mooi weer gezellig op mijn terrasje zitten met handwerk of een boekje. Ook probeer ik mij op goede dagen bezig de houden met mijn verschillende hobby’s . En neen . Ik ben niet bezig met mondmaskers. De reden ga ik hier niet uitgebreid vertellen. Ik heb zo mijn redenen. Ik heb de laatste tijd verschillende soorten kledingstukken gemaakt. Een trui, t-schirt,bloesje,mutsje,..!! Wat een geluk dat we nog altijd online stofjes en hobby materiaal kunnen bestellen.Heb pas nog een weefgetouw gekocht en dat is ook leuk om liggend te doen . Heb nog wat stofjes en patronen klaarliggen maar voorlopig even rustig aandoen.Pas nog eens gemerkt wat er gebeurt als ik te lang rechtzit . En dat is helemaal niet aangenaam dus terug beter letten hoe lang ik rechtzit.

Natuurlijk blijft het moeilijk om te beseffen dat we nog niet naar de camping kunnen maar had een tip gekregen om de camping naar huis te halen. Hebben toch al leuke campingsdingetjes gedaan !! Dit weekend was het zalig weertje en wat doen we dan ? Bbq !! Ik had ons terrasje gezellig gedecoreerd . Niet hetzelfde maar we moeten toch iets doen.

Gewoon genieten van het zonnetje 🌈.

KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

8 reacties op “Lichtpuntjes?”

Hoi Tina,
Ook ik heb het heel moeilijk. Ik ben innerlijk heel Nerveus πŸ˜₯ en opgejaagd.
En toch moeten we doorgaan en niet opgeven. 😘
Grtjs Chris en Boke πŸ•

Geliked door 1 persoon

Jij ook zeer veel sterkte in deze rare tijden. Probeer te genieten van elke dag. Knuffel tina🌈.

Like

Hoi Tina,
πŸŒžπŸŒžπŸŒžπŸŒžπŸŒžπŸŒžπŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸΎπŸΎπŸΎπŸΎπŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜

Geliked door 1 persoon

Hou Tina, heb veel veel respect voor jou, maar ook voor Benny.
Ondanks alles, blijf je positief en maak je van elke situatie iets unieks. Soms hoor ik mensen klagen over een pijntje hier of daar…en telkens weer, moet ik dan aan jou denken. Ik herinner me nog je mooie lange lokken, die je een kleurtje gaf. Lang heb je er niet van mogen genieten. Ik vonfd het heel erg voor je…jou antwoord hierop was: ik heb ze dan toch een keertje mogen kleuren.
Wel Tina, dit zijn de woorden dit is wat jou siert.
Steeds positief ondanks de pijnen en soms ook een tegenvaller. Hopelijk kan je vlug weer naar de camping gaan. Het zal niet makkelijk zijn met deze toestanden, maar ik weet dat jullie er ten volle van gaan genieten. Lieve groetjes van mij voor jullie allebei.
He ….dat rijmt.πŸ˜€πŸ˜ƒ

Geliked door 1 persoon

Lieve Sonja. Wat zijn dit zo een mooie woorden . . Wij proberen idd te genieten van alle kleine dingen in het leven …We hebben allebei niet voor niets een tattoo met Carpe diem erop. Veel liefs 🌈.

Like

🌈.En jij dat je ons zo leuk les geeft. Die dinsdagavond is altijd iets om maar uit te kijken !!

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s