Categorieën
Achter mijn lach

Spannend nieuwtje.

Joepie !! De autoaanpassingen zijn goedgekeurd. Zo blij dat ik ben met het goede nieuws zo dubbel voelt het ook. Het voelen dat je lichaam het moeilijk begint te krijgen met simpele dingen . Ik weet dat mijn ziekte progressief is maar toch. Pas op , ik ben blij dat ik nog kan autorijden maar wat zou ik graag een klein schattig autootje kopen ipv een grote bus . Het gaat zo handig zijn dat ik eindelijk zelf mijn elektrische rolstoel uit de auto kan halen. Ook gaan nu zowel lichten,pinkers,.. op een stuurbol geplaatst worden. En voor mij natuurlijk het belangrijkst . Ik kan gaan liggen !!Achter ons komt een bank dus kan mijn zetel plat leggen als ik pijn krijg aan mijn nek. Ik heb hier ook toestemming voor gekregen van Vias dus verzekeringskwestie geen probleem. Zijn nu natuurlijk al aan het dromen van iets verder op vakantie te kunnen..Eigenlijk wordt de auto dezelfde als we nu hebben behalve natuurlijk de aanpassingen, en een bank vanachter en hij wordt langer. Auto rijden blijft voor mij een dingetje dat zo belangrijk is. Ik rijd niet ver en ook niet vaak maar toch. Neen ,ik rijd helemaal niet veel maar niet alleen rond de kerk want woon er praktisch tegenover !!

Ben nog op één goedkeuring aan het wachten maar daar rekenen we niet op dat we die gaan krijgen. Ik zou normaal ook de btw terugkrijgen maar in België proberen ze alles te doen dat je de moed verliest om dit aan te vragen. Voor de aanvraag van aanpassingen van een nieuwe auto moet je in België langs verschillende instanties. Heel veel documenten invullen,veel verslagen opvragen,..Bijna elk document moet dubbel want ja, deze instanties werken totaal niet samen. Ook staat er vaak een tijdslimiet op waneer die documenten teruggestuurd moeten worden. En die tijd is zeer kort. En dat is zo frustrerend. Juist of je voor je plezier hulpmiddelen gebruikt. Ik weet dat het goed gecontroleerd moet worden omdat de meeste hulpmiddelen veel geld kosten maar anno 2021 moeten aanvragen toch veel sneller en veel makkelijker kunnen.

Quilitytime op het zeer frisse Zilvermeer.

Op creatief gebied ben ik de laatste tijd bezig geweest met verschillende projecten tegelijkertijd. Mijn lichaam doet tegenwoordig weer redelijk tegendraads dus zowel mijn naaimachine als overlock hebben even rust. Heb eindelijk mijn jasje afgekregen. Het was niet makkelijk maar ben er zo blij mee. Vooral de vrolijke voering .

Diy jasje en rokje.
Diy jasje.
Diy jasje met vrolijke voering.
Ideaal patroontje van een rok voor mij !!
Diy Tina rokje.
Diy salopette,schirt en zelf gebreid vestje .
KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

4 reacties op “Spannend nieuwtje.”

Oh zulk goei nieuws, zo blij voor jou! Ja idd ik heb dat ook ondervonden als ik m’n auto kocht al die verschillende instanties dat je daarvoor moet doorlopen… Je zou niet zomaar een nieuwe kopen alleen al daarvoor! Veel liefs x

Geliked door 1 persoon

Mercikes 🥳.Idd. De administratie was echt de hel om te regelen. Ben zo blij dat alles goedgekeurd is. Veiligheid is zo belangrijk als je auto rijd.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s