Categorieën
Achter mijn lach

Doelen ?

En we hebben 2020 weeral overleeft !! Wat een jaar was dit . Ik hoop dat er zo geen twee gaan zijn. Ik klasseer dat jaar liever . Maar al de mooie herinneringen wil ik wel bewaren. Want we hebben ook mooie dingen meegemaakt. De vele wandelingetjes met mijne billie. De kleine straatjes in Achterbos ken ik eindelijk na al die jaren . Uren buiten zitten in mijne schommelstoel zodat mijn hoofd avonds nog ronddraait en duizelt !! BBQ op ons terrasje. Voor de eerste keer thuis Pasen vieren ipv op de camping. En dank aan mijn vriendinnetje heb ik de duimpiano ontdekt . Wat een leuk muziek instrument is dat.

Ook al waren er toch een paar fijne dingen in het voorbije jaar toen we moesten binnenzitten maar wat kijken wij zo uit naar dit jaar. Zouden wij eindelijk echt in een pretpark geraken? In 2020 was het enige ritje dat wat leek op een pretpark de roltrap van een tuincentrum!! Of de keer dat mijne Billie mij bijna uit mijn rolstoel katapulteerde . Geen aanrader hoor. Of een dierentuin. Stond ook op de planning. Zelf meer dan één. Gekke en rare dieren genoeg gezien in 2020 maar spijtig genoeg niet de juiste !! Wat hoop ik echt dat mijn verjaardagsfeestje eindelijk eens gepland kan worden. Alhoewel ,alles plannen is een groot woord want alles is eigenlijk al klaar . Wat zou ik ook zo graag nog eens mensen zien . Gelukkig hebben wij internet zodat je toch nog kan FaceTime en Skype maar het is gewoon niet hetzelfde als iemand persoonlijk zien . Als je beseft dat het van eind maart geleden is dat je geen mensen meer mag knuffelen of aanraken. Hoe vreemd is dat.

Voor 2021 heb ik eigenlijk niet veel wensen of doelen. Ah,ja. Voor mij redelijk belangrijk. Terug naar de yoga kunnen. Nu is dat online maar in groep is dat toch veel gezelliger. Ook gemotiveerd blijven als je dat thuis moet doen is niet makkelijk. De grootste doelen die ik heb zijn eigenlijk dingetjes die ik al veel vlugger had moeten doen de voorbije jaren. De belangrijkste zijn dat ik dit jaar eens ga leren mijn mond opendoen. Staat het mij niet aan zul je het wel merken. Ik voel mij soms zo een negertje waar je een muntje in steekt. En maar ja schudden. Neen,dat niet meer. Dit jaar ga ik ook eens proberen om meer te luisteren naar medisch advies. Vooral kwestie pijn medicatie. Dit jaar ga ik ook eens stipter zijn ivm mijn oogdruppels. Min 6 keer per dag is de limiet maar dat blijft een dingetje. Heb er nu in mijn handtas gestoken dus dat is al iets hé !! Nu nog gebruiken…(oeps).Ik ben ook meer van plan om de last die in mijn rugzakje zit wat meer te delen met anderen. Wat hoop ik ook dat we dit jaar veel naar ons caravanetje mogen gaan. Hoofdje leegmaken kan niet beter dat op de camping. Natuurlijk is mijn allergrootste hoop dat het wat stabieler blijft op medisch gebied. Sommige dingen gaan spijtig genoeg nooit weg maar we moeten er proberen mee te leven. Zoals mijn misselijkheid en mijn probleem met eten. Ik kan gelukkig nog wat genieten van eten maar toch. Meestal begin ik er positief aan. Vooral warm eten blijft zo moeilijk. En ja. Minstens de helft van de week misselijk zijn en uren overgeven werkt hier ook niet aan mee…Ik hoop natuurlijk ook dat we dit jaar niet te vaak in het ziekenhuis moeten zijn maar dat weet ik al op voorhand dat dit een illusie is. Waarschijnlijk gaat er dit jaar weer een operatie in zitten maar daar wil ik nu nog niet te veel aan denken. Ik zal al blij zijn als ik zoals de voorbije jaren lange ziekenopnames kan vermijden. Vooral de spoedopnames voor de longen heb ik voorbije jaren kunnen vermijden door vooral mijn therapie thuis. Ik vloek hier vaak over en doe het echt niet graag maar weet ook dat dit zo belangrijk is..

Kerst vieren in onze pyjama.
Oudjaar.Lang leve alcoholvrije wijn !!!
Mijne Billie lust ook zelfgemaakte gluten~lactosevrije taart !

Ook ga ik natuurlijk creatief blijven . Heb nog heel wat stofjes liggen. Heb spijtig genoeg even niet kunnen naaien de voorbije weken omdat ik vast zat met mijn schouder. Ik heb op kerstavond gewoon met mijn trui uit te doen mijn schouder gesubluxeerd.Dus ja, dat was een week draagdoek en nu nog altijd wat opletten. Heb wel een paar dingetjes gemaakt waaronder een pyjama en dit jasje. Heb omdat ik dit zo een leuk modelletje is nog een wollen stofje gekocht om er nog eentje te maken.. Wordt vervolgd dus ..

Jasje.
Jasje.
Pyjama. (Niets beter van vrolijk slaapkledij.)

KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

6 reacties op “Doelen ?”

Ik ben altijd zo blij als ik andere mensen mee kan nemen op mijn reis door het leven. Schrijven is mijn uitlaatklep. Liefs.

Like

Liefste Tina we hopen voor jou dat je nog lang en veel van de kleine dingen mag genieten in binnenkort een corona vrij land , dat het zonnetje veel mag schijnen en dat we jullie veel op de camping ontmoeten en je mooie glimlach kunnen zien. Grtj

Like

Lieve Ferre. Wat een lieve,onroerende reactie. Ik hoop het van harte voor jullie ook. Gewoon terug kunnen genieten van etentjes,karaoke,..op de camping. Liefs.

Like

Beste Tina,
Wat ben je goed bezig. Ondanks alles ben je toch nog zo positief ingesteld. Ik ben trots op je.
Ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen via het praatcafe.
Je bent een hele lieve vrouw.
Nu ze begonnen zijn met vaccineren, gaat het in de goede richtig.
We houden vol.
Grtjs Chris 😘en Boke 🐕
🍀😊🌞💐🐞🍄🌻🐇🐥🦉

Like

Lieve Chris. Ik bloos ervan ☺️.Wat zou ik blij zijn als we ons gewone leventje terug kunnen oppakken. Terug gezellig koffietje gaan drinken met het Praatcafe. Bijbabbelen ,…. Tot snel. Liefs tina💞.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s