Categorieën
Achter mijn lach

Terug buiten komen..(19/4/2022.)

Ja,oeps . Ik ben hier weer hoor. Even geen tijd gehad voor een blog omdat we zo genoten hebben van de voorbije dagen. Even ontsnapt aan alle medische afspraken en ambetante onderzoeken . Eindelijk hebben we nog eens een concert kunnen meemaken na twee jaar . Wij deden dat vaker en kunnen daar zo van genieten. Gewoon weg maar toch niet te vermoeiend. Heb wel mijn mondmasker aangehouden want vond het wel spannend met zo veel mensen na zo een lange tijd. En wat was het concert van Milow genieten. Het was niet de eerste keer dat we hem zagen optreden maar het blijft gewoon de moeite. Echt een optreden met een lach en een traan.

Milow .
Milow.

En ja hoor . We hebben Pasen eindelijk kunnen vieren aan ons caravanetje . Na twee jaar thuiszitten door ja, jullie weten wel door wat hebben we een paar zalige dagen doorgebracht aan de caravan. Gewoon even niets doen. Genieten van het zonnetje. Alhoewel, we hebben niet vaak kunnen buitenzitten want daar was het juist te frisjes voor . Maar gewoon voetjes omhoog in de voortent is voor mij ook al goed . Mijne Billie ging petanquen en dat is altijd een momentje van quilitytime voor mijzelf. Muziekje of podcast luisteren. Breiwerkje en koffietje erbij. Wat kan ik hier zo van genieten.

~Gewoon genieten 💓.
~Gewoon quility time .
~Pasen 2022.
~Paasontbijt .
~Paasontbijt. Omelet met spek was zo lekker dat het de foto niet gehaald heeft !!

Ook al werkte mijn lichaam weeral niet goed mee maar wat geeft het mij rust om daar te zijn. Je kan daar niets anders doen dan rusten. Ik merk dat verschil zeer goed tegenover thuis rusten. Het is ook het grote verschil dat ik thuis bijna nooit alleen ben. Ik heb dagelijks thuisverpleging. Om de twee dagen familiehulp en dan nog mijn infuus zodat er in de avond ook nog thuisverpleging langskomt . Ik ben nog altijd zo dankbaar voor mijn budget van het vaph maar het blijft toch wennen om zo vaak mensen in huis te hebben. Gelukkig heb ik een team rond mij die begrijpt wie ik ben en wat mijn normen en waardes zijn.

Alhoewel !! Niet iedereen begrijpt dat en daarom dat ik na bijna een jaar vervanging van mijn vorige poetsvrouw nu veranderd ben en ook iemand van familiehulp ga krijgen. Van al de vervangingen die ik gehad heb was de laatste degene die mij heeft beslissen om te stoppen met dit bureau. Ik heb veel geduld gehad met vervangingen maar deze was de druppel. Ik heb er eentje gehad die niet begreep waarom ik geen geloof had . Eentje wilden niet dat Benny thuis was. Iemand anders had bang van van huisdieren waaronder onze vissen. Neen,onze vissen kunnen niet uit hun aquarium. Geen grap hoor. Echt gebeurd!! De laatste persoon die vervanging kwam begon mij de les te spellen over mondmasker toen ik vroeg om er eentje op te zetten. Over hoe slecht mondmasker waren. Hoe ik mij liet manipuleren door de overheid en dergelijke. Dat ze niet kon ademen en dat ze nergens anders dit droeg . Ik had intussen al alle soorten mondmaskers aangeboden die ik in huis had maar ze bleef weigeren en boos commentaar geven. Intussen had ze zelf contact opgenomen met het kantoor omdat ze haar gelijk wilden halen.Niet gelukt maar ik begrijp dit gewoon niet. Ze is hier 4 h komen poetsen maar ze heeft geen woord gezegd tegen mij.Mijn huis , mijn wetten denk ik . Heb nu aan zowel de voordeur als schuifdeur een sticker opgehangen dat een mondmasker in ons huisje verplicht is. Ik let al twee jaar op. Ik ben zo voorzichtig en dan zou ik mij zo moeten laten behandelen in huis. Ben wel trots op mijzelf dat ik zo mondig maar vooral standvastig was.

Over blij zijn gesproken. Eindelijk kan ik terug wat beter zitten en die tijd heb ik nuttig besteed aan achter mijn naaimachine te gaan zitten. Eindelijk heb ik terug iets anders kunnen maken dan ondergoed . Heb het mij wel makkelijk gemaakt want had deze broek al eens gemaakt . Het volgende project wordt een jasje en daar kijk ik zo naar uit. En ja, ben ook al bezig met mijn project voor mijn verjaardagsfeest. En het gaat weeral iets speciaals worden. Iets met veel werk dus moet er op tijd aan beginnen .

~Mijn nieuwe vrolijke broek .
~Mutsjes kan je nooit genoeg hebben.

KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

2 reacties op “Terug buiten komen..(19/4/2022.)”

Je hebt echt wel dikke pech gehad met poetshulp ; totaal geen begrip . Je kan nooit voorzichtig genoeg zijn . Ik heb vorige maand positief getest en ben twee weken ziek geweest en daarna nog lang last van duizeligheid door bloeddruk schommeling . knuffel en tot gauw .

Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s