Categorieën
Achter mijn lach

Feest en verdriet in één blog.

Met wat begin je een blog ? Met goed of slecht nieuws? Ik ga gewoon met het leuke nieuws beginnen . Aan het andere denk ik liever niet ,daarmee. Na 2 jaar en 5 maand is mijn mijn verjaardagsfeestje eindelijk door kunnen gaan. Wat was het zo een zalige dag.Het weer was prachtig. De mensen waren zo lief. We hebben gewoon genoten van begin tot eind. Gelukkig hadden wij hulp gehad om de zaal te versieren (Nog eens dank daarvoor !!). Want ja,mijn lichaam werkt graag tegendraads en wat is zo iets organiseren vermoeiend. Gelukkig heb ik nu mijn elektrische rolstoel zodat ik gewoon kon gaan liggen tijdens het feestje . Ik dacht het vol te kunnen houden met rechtop zitten maar toen ik merkte dat mijn nek het niet meer volhield was gaan liggen een wijselijk beslissing . Pas op . Ik heb ook gedanst hoor. Zo op 1 tegeltje rondjes draaien met mijne Billie . En wat heb ik er van genoten om nog eens een paar dansjes te placeren. Wel vanuit de rolstoel maar dat werkt ook . En of ik het heb moeten bekopen !! De dagen erna was het van zetel naar bed. En zou ik het zo opnieuw doen ? Euh, ja. Het was gewoon zo fijn om bepaalde mensen terug te zien na een te lange tijd .

~Al rustend genieten van een alcoholvrij wijntje.
~Gewoon genieten ..
~Op 1 tegel al waggelend dansen in de stevige armen van mijne Billie en de rolstoel in de buurt .
~Gewoon genieten…

Het warme weer heeft ook als voordeel gehad dat mijne Billie niet moest gaan werken de dagen voor het feest. Wat hebben wij zo genoten van die dagen. Oké , het was wat te warm soms maar ijsjes,hapjes gaan eten en terrasjes doen kan ook tegen de avond. En of we ijsjes gegeten hebben. We hebben een klein toertje rond de Kempen gedaan die week !! Ik kan niet goed en niet veel eten omdat ik vaak misselijk ben maar gelukkig lukt koud of lauw eten wel . Dus ja. Als ik kan kiezen tussen warme maaltijd met patatjes of ijs ? Oeps !! Ik krijg nog zo vaak de vraag of aan de misselijkheid niets gedaan kan worden maar neen. Ik neem al medicatie in maar ik heb gewoon een zeer kleine luie maag dus pech…Ik heb het al vaak gezegd maar wat was en is dit een zalige zomer . Vooral het bouwverlof de is dit jaar zo goed meegevallen. Gelukkig heb ik geen opnames en operaties gehad. Een beetje een wonder maar ben er toch zeer blij mee dat dit mij gelukt is…

~Een zo lekker ijsje met glutenvrij koekje .
~Niets leuker dan quiltytime ❤️.
~Weeral ijsjes !!

Over operaties en opnames gesproken. Nu gaan we dus over op het weeral maar eens slechte nieuws op medisch gebied . Ik ben terug geopereerd aan mijn fistel. Ja, ik weet het. Ik ben de tel ook bijna kwijtgeraakt…En ja, hoe is het nu ? Wat gepland was is niet gelukt. Normaal was het laseren,…en misschien een seton-drain . ( https://www.uza.be/behandeling/perianale-fistels-en-abcessen-chirurgie). Maar ik ben wakker geworden met weeral een seton-drain zonder dat er iets anders was gebeurd. En die gaat er weeral voor maanden moeten blijven zitten !! Wat begin ik het zo beu te worden om een lichaam te hebben dat constant tegenwerkt . Ik vergelijk het tegenwoordig met een gezelschapsspel. Als je denkt dat je bijna uit bent moet je helemaal terug naar het begin…Spijtig genoeg kun je op gebied van het lichaam niet valsspelen. Ik voel zo vaak dat ik tegen dingen moet vechten waarvan ik op voorhand al weet dat ik deze niet kan winnen. En hoe bang,eenzaam ,…maakt mij dit . Ik ben een sterk ,positief ,… persoontje maar wanneer is het genoeg denk ik de laatste tijd soms? Hoeveel operaties komen er nog ?Hoeveel medicatie komt er nog bij ? Hoeveel extra’s inspuitingen en infusen nog? Ja. Ik ben nog altijd gelukkig en blij dat ik er ben maar ik wil zo graag gewoon leven…Ik wil zo graag alles uit het leven halen..Ik wil kunnen leven zonder een rugzakje en dat kan niet…

KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

4 reacties op “Feest en verdriet in één blog.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s