Categorieën
Achter mijn lach

Uitgerust.

Ja, hoor. Alles is oké hier .Nog zo aan het nagenieten van de vakantie. En of we genoten hebben van het bouwverlof !! Wat waren en zijn de temperaturen zo fijn dit jaar. Soms wel wat te extreem maar dan nog. Wij hebben dan liever te warm dan de bekende regen en de koude van bouwverlof 2021. Die vakantie proberen we gewoon even te vergeten. Wij zijn zo een koppel dat instant gelukkig wordt van wakker worden en beseffen dat je gewoon buiten kan eten. Genieten van elke dag om tot avonds laat buiten te blijven . Douche,pyjama aan en verder genieten van de avond. Gewoon al genieten van de stilte en een drankje doet mij en ons dan zoveel goed. Al rustend genieten van een boekje , tijdschrift,podcast ,..terwijl mijne Billie gezellig aan het petanque was. Dat is voor ons gewoon het toppunt van een vakantie. Uitstapjes doen hoort er vaak ook bij maar wij houden het meestal op een dagje winkelen ,koffietje,..en wandelen in Bergen op Zoom. Meer moet voor ons gewoon niet . Vooral niet als je zo kan genieten op de camping met stralend weer . En daar kan je ook een terrasje doen aan de kantine .

~Niets leuker dan buiten eten.
~Genieten van gluten-lactose vrije pannenkoeken.
~Gewoon genieten.
~Drankje,zonnetje,…

En waar ik en de artsen wat bang voor waren is mij toch gelukt . Ik ben redelijk gezond gebleven deze vakantie. Geen spoedoperatie,gips,breuken,…De laatste week zijn we allebei wat ziekjes geweest maar niet dat het zo erg was dat we terug naar huis moesten. Lang leve mijn medische koffer vol met medicatie voor welke aandoening dan ook !! Wat hebben wij ook zo goed als lukt geprobeerd niet te denken aan de medische dingen die nog volgen. Zoals ik al zei heeft mijn lichaam zich ook gedragen op gebied van de fistel. Dat was wel elke keer als je iets voelde wel spannend maar we hebben het gehaald !!

~Bergen op zoom.
~Quilitytime ❤️.

Ik heb sinds deze week ook de datum gekregen van weeral een operatie en daar kijk ik echt niet naar uit. Weeral een narcose ingaan waar je niet van weet hoe en wat ze gaan doen. En ook hoe je weer wakker gaat worden…

Wij zouden zo graag eens verder weg op vakantie willen gaan maar ergens in mijn achterhoofd besef ik dat dit een hele onderneming gaat zijn en is dit wel zo verantwoordelijk vraag ik mij af. Nu met onze nieuwe auto kunnen we verder weg want ik kan liggen maar ergens in ons achterhoofd denken wij te vaak, wat als er iets mis gaat met mij? Of zelf met benny ? Kan ik wel genoeg rust nemen zoals ik nu kan in de caravan? Hoeveel hulpmiddelen zijn er voorhanden? Of hoeveel hulpmiddelen moet ik zelf meenemen ? En hoe is de medische situatie in dat land ? Ik weet dat sommigen hier weinig rekening mee moeten houden maar ik ken mijn lichaam en als die tegendraads kan doen !! Ik heb een Bucket list en daar staat vliegen tussen maar ik denk dat ik deze wens beter als droom kan laten. Gewoon al aankomen op je bestemming en je rolstoel is niet meegekomen of dat je eigen rolstoel stuk is . Ik kan mij redelijk behelpen met krukken maar toch. Uitstapjes doen of ver stappen zit er dan niet in…Dat lijkt mij helemaal geen fijn begin van de reis als je je op voorhand al moet zorgen maken over dit..En ik weet ook dat het in veel gevallen wel oké gaat maar wij durven het risico toch niet te nemen. Nu zitten wij op een 30 min van het UZA en Vlaamse huisartsen en dat geeft zo een gemoedsrust.

Ook is het deze week eindelijk mijn zo vaak uitgesteld verjaardagsfeest!! We houden het redelijk rustig maar feesten ,drinken en plezier maken gaan we doen. Mijn feest tenue is klaar en zoals jullie al weten wordt het iets speciaals en typisch mij. Wordt dus nog vervolgd !!

KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

4 reacties op “Uitgerust.”

Lieve Tina.
Wat een geweldige vrouw ben jij.
Vanmiddag ben je gezellig voor een kopje koffie bij me op bezoek geweest.
Het was erg gezellig en voor herhaling vatbaar.
Nu hebben we op de csmping regen en onweer.
Hoop dat het morgen beter weer is
Lieve groetjes en we zien ons morgen weer.

Geliked door 1 persoon

Wat een lieve ,opbeurende woorden. Jij ook bedankt voor de gezellige babbel en idd voor herhaling vatbaar. Liefs tina.🌈🏕.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s