Categorieën
Geen categorie

Naaikriebels…

Oeps ,het is even geleden maar ik zat vast achter mijn naaimachine !! Ik heb mij eens goed verwend en heb een overlock gekocht. Al mijn projecten zijn nu nog netter afgewerkt.. Zo fijn om iets zo te kunnen afwerken zodat het juist uit de winkel komt. Alleen dat inrijgen en zo.. Niet makkelijk want dat is met 4 klossen garen. En elk klosje moet via een andere weg. Gelukkig bestaat er tegenwoordig youtube . De bijsluiter is een beetje chinees voor mij.
Ik had een jaar geleden een trui gemaakt voor mijne Billie en die heeft hij zo graag aan dat hij al even aan het zagen was voor een nieuwe. Met de overlock was dat zo leuk om te doen. En blij dat hij nu is. Eigenlijk iets te blij want hij wil nu weeral eentje . Binnenkort is het terug stoffiencircus en dan kan hij nog eens stofjes uitkiezen . Heb ook poppenkleertjes mogen maken . Wel niet zo makkelijk want dat is redelijk klein om te maken. Maar als je dan foto’s krijgt en je ziet dat ze er blij mee is ben je toch fier dat je dit kan.
Heb nog wat stofjes liggen maar nu even naar mijn lichaam 
luisteren en wat rustiger aan doen. Niet makkelijk hoor !! Dat naaimachine roept naar mij. En dan vind je in de brievenbus een nieuwe modeboek. 
Dat helpt ook niet . Gelukkig heb ik nog wat dingen die ik al liggend kan doen . Mijn deur 
heb ik versierd in Valentijn thema. Ik heb een ijzeren kapstok in stukjes geknipt ( oeps leugentje, Billie heeft dat gedaan) en dan geplooid in een hartjesvorm. Randje rond gehaakt en voila. Simpel en zeer goedkoop. 

(Zo fier op zijn trui)
KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s