Categorieën
Geen categorie

Wie ik ben..

Alles wat je nog niet weet over mij hoop ik in deze blog te vertellen ..
Ik ben zoals jullie weten getrouwd. Ik heb al van 1999 een relatie met mijne billie. Voor te trouwen hebben wij eventjes gewacht. Wij zijn getrouwd op 10/6/15. En zoals je al gedacht hebt zijn wij holderdebolder getrouwd. Die op het gemeentehuis had geen humor toen we zeiden dat we de snelste datum wilden!!Hebben pas een jaartje later een feest gegeven. Hebben geen huisdieren.
 Hadden wel een hondje maar die hebben we moeten afgeven wegens ziekte . Spijtig genoeg was onze winnie maar twee geworden. We hebben al op verschillende plaatsen gewoond maar we zijn nooit de Kempen uit geweest. Ben oorspronkelijk van Limburg maar ben mijne billie gevolgd.
Ik houd zeer veel van muziek. Ben slechthorend en daarmee probeer ik er zo van te genieten omdat ik er rekening mee moet houden dat ik ooit kan doof worden. Mijn muziekkeuze is zeer ruim. Van klassiek,(filmmuziek),dance,rock,hardrock,….Zeer ruim dus !!! Ben ook verslaafd aan boeken . Ik lees zeer veel dingen graag maar liefst horror,waargebeurd,triller,…Een festival vinden we ook leuk maar spijtig genoeg is dit moeilijk ivm mijn beperkingen. Voor de rest ben ik iemand die geniet van elk klein momentje . Soms zeer kleintjes zoals samen een filmpje kijken of gewoon een goede babbel met mijne Billie..
Als je nog iets wilt weten hoor ik het wel.. 
KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Één reactie op “Wie ik ben..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s