Categorieën
Geen categorie

Momentjes van geluk…..

Hallo iedereen. Ik ben er nog hoor. Een paar drukke weken achter de rug . Zowel zeer leuke als iets mindere leuke. Één van de zeer leuke dingen die we gedaan zijn was twee weekjes geleden. Wij zijn naar het concert van de Editors gaan kijken. Geweldig was dat. Wij hadden ze al eens gezien op rock Werchter . Alleen spijtig dat we niet bij elkaar zaten. De mindervalide zaten op de eerste rij en de partners erachter. Hopelijk doen ze hier iets aan want soms was dit echt niet gezellig. Ben ook samen met de mamie en de tante naar het Stoffenspectakel geweest. Natuurlijk erna wat gaan winkelen in Hasselt . 
Zijn sinds vorige week ook terug aan het kamperen. Hebben er al een paar nachtjes opzitten. Zo fijn om vrijdags je tasje klaar te maken voor het weekend. Zijn nu pas terug thuis van een verlengd weekend. Spijtig dat het weer wat tegen viel maar gezelligheid moet je zelf maken. Voetjes omhoog met een boekje of breiwerk aan een vuurtje ,meer moet dat niet zijn. Hopelijk gaat het wat warmer worden dan kunnen we terug buiten gaan zitten onder onze pergola.

Op medisch gebied is het voorlopig even stilletjes. Mijn wijsheidstand is vorige week getrokken en die is nog altijd wat vervelend. Gelukkig wel dragelijk met pijnstillers.Probeer wel nog altijd wel mijn rustschema toe te passen . Mijn lichaam geeft ook wel aan als ik over de 
grens ga.Pas volgende maand heb ik terug belangrijke afspraken in het ziekenhuis. Het laatste onderzoek van de ogen en de longen was geruststellend en daar ben ik zeer blij mee. Ik weet ook dat ik vooral ivm mijn longen hier ook wel zeer veel moet doen . Maar ik weet dat dit effect heeft omdat het al redelijk lang geleden is dat ik nog ben opgenomen voor longproblemen.
Creatief zijn we ook nog altijd . Er zijn nog wat pyjama’s gemaakt en natuurlijk moest Ben de beer er ook eentje hebben!!Er staan ook wat breiwerkjes op de naalden en ik ga als mijn lichaam het wilt deze dagen nog eens mutsjes maken..Heb mooie stofjes gekocht op de beurs en nu kriebelen mijn vingers..
KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s