Categorieën
Geen categorie

Pleziertjes.

Wat kan ik toch zo gelukkig worden van kleine dingetjes . Gewoon blij worden van eindelijk het stofje vinden waar ik al lang achter aan het zoeken was. Deze weken heb ik op momenten dat mijn lichaam het toeliet weer wat achter mijn naaimachine gezeten. Er zijn weeral leuke dingetjes af geraakt. Nu nog wat warmte want de meeste zijn zomerdingetjes…
Heb ook al redelijk wat patronen getekend dus kan zo beginnen.
Na lang experimenteren heb ik eindelijk het juiste patroontje gevonden voor mutsjes te maken. Daar ga ik proberen deze dagen aan te beginnen. Daar heb ik ook stofjes voor gekocht dus gewoon knippen en dan onder de overlock . Nog altijd zo blij dat ik dit gekocht heb. Mijn projectjes zijn mooi en zeer snel klaar. 

Momenteel ben ik nog aan het bekomen van vorig weekend . Wij zijn met een groep met de bus naar Bellewaarde geweest. Zo fijn om te zien hoe mijne billie zich kan amuseren.Ik ben ook wel op enkele attracties geweest. Gelukkig hebben ze in dat park wel enkele veilige attracties waar mensen met een beperking in kunnen. Ze hebben ook 
een lijst waarop je kan zien of je er wel in mag. 
Handig hoor . Ook de dieren zijn ook een aanrader . Zo fijn dat je tussen de aapjes kunt lopen . 
Spijtig genoeg moet ik dit altijd bekopen voor een paar daagjes maar dit nemen ze mij toch niet meer af..

KNUFFEL TINA.Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s