Categorieën
Geen categorie

Medische update…

Zou ik eindelijk eens geluk hebben na al die jaren verschillende reumatologen te hebben gehad. Ik hoop het echt . Eindelijk een reumatoloog gevonden die meedenkt en ook verder denkt.Heb nu terug mijn diagnose die ik ooit als eerste heb gehad. Dus buiten mijn hypermobiliteitssyndroom,…ook terug reumatische artritis. Of ik daar tevreden mee moet zijn weet ik niet maar voelde mij toch begrepen en dat is toch ook zeer belangrijk. Denk dat verschilde lezers dit wel begrijpen .
Echt letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd worden is echt niet fijn. 
Dat moeten dokters nog eens leren, gewoon luisteren naar de patiënt. Geen struisvogel achterna doen. Zeg niet dat elke arts,specialist,..dit doet maar er zijn er toch veel zulle. Of gewoon eens met elkaar samenwerken . Niet alleen met je eigen specialisme bezig zijn ..
Sinds vorige week zijn we terug gestart met reumamedicijnen en dat is toch altijd een spannend momentje. Vooral de neveneffecten zijn niet min maar hopelijk slagen ze aan en worden mijn gewrichten iets minder ontstoken en pijnlijk. Kan wel enige tijd duren voor het effect zichtbaar is.
Vind het emotioneel soms wel moeilijk om te beseffen dat dit mijn leven is . Ik zal nooit pijnvrij zijn. Ik zal altijd moeten letten op mijn lichaam . Op tijd rusten . Regelmatig opofferingen doen…Alle dagen medicatie nemen op uur en tijd. 
Ik besef gelukkig wel waarom ik het doe. Weet maar al te goed als ik mijn therapieën
niet correct volg dat dit nadelig is voor mijn lichaam .
Alhoewel heb toch soms een duiveltje dat in mijn oor fluistert . Één keer aerosol kan geen kwaad,of dit medicijn kan ook later ingenomen worden . Dan moet ik streng zijn en mij toch moed inspreken dat dit wel kwaad kan. 
Ik vind ook dat de mentaliteit van veel mensen eens veranderd mag worden .
Hoe vaak kijken ze iemand met een handicap vies aan ,of gewoon commentaar hebben hoe het komt dat je in de rolstoel zit . Of zelf je aanspreken waarom je op een parkeerplaats voor mindervalide staat . Hier kan ik zo boos over worden .
Als iedereen elkaar nu eens gewoon graag ziet en respect hebben voor elkaar zal de wereld er al veel mooier uitzien . 

-Nog enkele foto’s van gezellige uitjes en geluksmomentjes-

KNUFFEL TINA 💫.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s