Categorieën
Achter mijn lach

Bubbel

Ooh,wat heb ik een leuk nieuwtje. Wij zijn pas voor de eerste keer een weekendje naar de camping geweest. Wat was dit genieten. Gewoon voetjes omhoog. Koffietje,boekje,handwerk,.. Zo fijn om eens iets anders te zien dan mijn appartementje en terras. Ben al blij dat tot nu toe het bouwverlof kan doorgaan. Hebben al stilletjes wat plannen gemaakt. Wel veilige dingetjes want vind het allemaal nog wat te spannend.Spijtig genoeg moeten we wel een paar dagen vakantie afgeven voor therapie en natuurlijk mijn operatie. Zo benieuwd of deze gaat doorgaan..

Wat blijft het nog altijd spannend om mijn veilige bubbel te verlaten. Ik let echt wel op maar begrijp niet dat er zo laks mee wordt opgesprongen. Als ik zie hoe sommige zich gedragen . Mondmaskers zijn precies een grap geworden . Ik probeer en blijf zo vaak als het kan online te kopen maar bij sommige dingen is dit moeilijk. Ik heb de voorbije maanden zoveel online gekocht dat zowel de post al PostNL soms alle dagen langskwamen. Ze weten al aan welke raam ze moeten komen staan !! Ik kom nog altijd niet vaak in een winkel en als ik binnen ben is het in sneltempo!! Het ergste vind ik dat ik nu de mensen niet meer kan verstaan.De verkopers hebben nu allemaal een mondmasker aan(en terecht) en vaak ook nog zo een scherm maar dat maakt het moeilijk voor slechthorenden. Ben aan het zoeken naar oplossingen maar tot nu toe nog niets efficiënt gevonden. En zeggen dat je ze niet hoort helpt niet want dan gaan ze ofwel roepen ofwel doen ze of je niet gehoord hebben. Ik weet ook dat het nu moeilijk is maar ik ben niet alleen met dit probleem. Er zijn al oplossingen met doorzichtige mondmaskers maar dat wordt bijna alleen gebruikt in de medische sector.

Gelukkig heb ik nu wel al terug dingetjes om naar uit te kijken. Onder andere mijn yoga. Terug wat meer beweging . Hoop binnenkort toch eens een terrasje te kunnen doen. Het zal wel gedeeltelijk met mondmasker zijn maar toch. Ik hoop echt dat ik niet terug moet naar mijne bubbel . Weeral bijna geen mensen zien. Niet buiten komen. Ik hoop het niet. Het enigste voordeel was dat ik meer kon naaien. Nu ben ik niet verder geraakt dan nieuwe kussenovertrekken voor mijn schommelstoel. Saai wit is echt niets voor mij !!

KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

2 reacties op “Bubbel”

Ben heel blij dat je al die leuke dingen hebt kunnen doen.😎
Inderdaad sommige mensen zien de ernst van Corona niet in.
Dat is heel jammer.
We waren zo goed bezig .
Ik ga door met mijn mondmasker te dragen.
Ik wens je nog een hele fijne zomer.
😘😎🐕🤗🌞🐾🐾🌈🧘‍♀️
Grtjs Chris en Boke 🐕

Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s