Categorieën
Achter mijn lach

Eenzame feestdagen .

Wat had ik alles al gepland. Ik wordt 40 en dan ga ik eens alles uit het leven halen . Het zou een topjaar worden . Uitstapjes doen,genieten. Profiteren met mijne Billie….Feestje geven . Dierentuin,pretparken!! Veel weg zijn….Niets ervan is uitgekomen en dat maakt mij zo kwaad. Alhoewel kwaad is denk ik niet het juiste woord. Vooral verdrietig en angstig. Ik voel zo vaak dat mijn lichaam niet meer wil wat ik wil. Ik voel veel meer dat mijn lichaam tegenstribbelt . De extra pijn medicatie die ik wil afbouwden kan en mag niet afgebouwd worden. Pijn hebben is het vervelendste wat er is en dat besef ik ook. Maar als mijn pijnbestrijding een bepaalde hoogte in gaat wordt ik bang . Voor wat ? Gewoon het gedacht dat ik niet graag afhankelijk ben van iets ..Ik heb natuurlijk geprobeerd om te minderen,zo koppig ben ik dan maar wist al zeer vlug dat dit een slecht idee was. Moet deze week nog op controle bij de reumatoloog en wat hoop ik dat hij iets kan vinden voor de spasmes en extreme krampen in mijn voeten . De vorige medicatie die hij had voorgeschreven werkt spijtig genoeg niet.Wat zou ik zo graag eens kunnen doorslapen . Die nachtelijke wandelingen wordt ik zo beu.Door de dag kan je je gedachten nog wat verzetten als je pijn hebt maar in de nacht is het moeilijk hoor . Nu heb ik gelukkig wel een mooi uitzicht op de kerstboom als ik in de living slaap. Wat heb ik mijn ziekenhuis bed al gehaat maar wat is mijn bedje zo handig. Geen middag dutjes meer in de slaapkamer voor mij.

Geen saaie kerstboom voor ons 🎄.

Normaal hadden wij ons nu kunnen verheugen op onze vakantie naar Bredene. Normaal zeg ik want we hebben het moeten annuleren . Een vakantie zonder uitstapjes of koffietjes drinken is voor ons geen fijne belevenis. En ja, het probleem van nergens naar het toilet kunnen is ook maar ambetant .We zullen maar duimen dat we begin maart terug kunnen kamperen. Als iedereen zich nu eens aan de maatregelen houd zou dat zeer tof zijn. Al die feestjes die je alle dagen hoort . Al die drukte in de winkels. Ik kom bijna niet meer in de winkel. En als het echt moet omdat billie het niet kan doe ik het tussen de middag als er niemand is. Sommige producten kan mijn billie niet kopen . Hij probeert het wel hoor. Met de meest hilarische FaceTime gesprekken tot gevolg.Het meeste doe ik nu toch online…Hoe boos word ik ook als je hoort dat mensen toch kerstmis samen gaan vieren . Ik heb nog nooit kerst alleen gevierd en zie hier ook heel hard tegen op maar het kan niet anders. We gaan er het beste van maken . Of tot proberen. Gek ,maar vooral het optutten ga ik missen ..Normaal was ik nu mijn kerst-outfit aan het uitzoeken. Dit jaar zal het een kerst in pyjama worden !!

Gelukkig heb ik online zeer veel stofjes kunnen kopen de laatste weken. Ik weet wat te doen als mijne Billie volgende week kerstvakantie heeft. Hij gaat toch graag eens motor rijden dus huis voor mij alleen . De laatste tijd zit ik zeer vaak aan mijn naaimachine. Wat moet ik anders doen als ik een redelijke dag heb !! Mijn voorraad pyjama’s en broeken zijn weer aangevuld. Ben nu met een jasje bezig en dat is redelijk wat werk dus dat wordt een tussenproject .

Mij doe je niet kwijt als ik deze pyjama aan heb !!
Kon het niet laten!! Sorry Billie .

Als laatste wens ik iedereen een prettige kerst . Ik hoop en duim dat 2021 een jaar gaat worden dat vol zit met wensen en dromen die gaan uitkomen..

KNUFFEL TINA 💫.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

2 reacties op “Eenzame feestdagen .”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s