Categorieën
Achter mijn lach

Nieuwe jaar…(11/01/2022)

Allereerst iedereen beste wensen voor 2022. Neen ,ik wens niemand een goede gezondheid toe want zelf heb ik niet graag als mensen dit zeggen. Ik heb en ga in 2022 ook geen goede gezondheid hebben. Misschien drastisch maar wel realistisch.

Ik heb geen doelen voor 2022 maar ga proberen te genieten van elke dag. Kleine uitstapjes, mijn uitgesteld verjaardagsfeestje in augustus en ga nu ook eens meer proberen te aanvaarden dat ik bepaalde medicatie nodig heb. Ik heb gewoon angst van bepaalde medicatie omdat ik weet dat nodig zijn omdat mijn ziekte erger wordt of dat ik achteruit ga. En ook omdat ik soms berichtjes krijg waarvan ik weet dat ik die beter negeer ..

Ik krijg zo vaak reacties, berichtjes, tips van jullie en ben hier zo dankbaar voor maar merk ook zo vaak dat ik tips krijg over alternatieve geneeskunde of over mijn medicatie. Vooral over pijnbestrijding . Hier heb ik echt geen behoefde aan. Doe dit gewoon niet. Ik heb ooit alles geprobeerd qua therapie en medicatie .

Wat hebben wij zo genoten van ons weekje zee. We hebben heel het weerbericht gehad die week. Storm,hagel ,regen,..maar vooral veel wind. Op sommige momenten kon je bijna niet wandelen aan de dijk . Zelf mijn elektrische rolstoel had het moeilijk !! Op sommige dagen vonden we zand op de meest gekke plaatsen . Zelf in onze schoenen terwijl we niet in zand gelopen hadden .Mijn tandjes hebben nog nooit zo hard gekraakt. En dan wilden ik nog kussende foto . Misschien geen goed idee .

Terna een mond vol zand !!

Maar geamuseerd hebben we ons hoor. Veel uitstapjes gedaan, lekker gaan eten,veel koffietjes en chocomelk gaan drinken. Ook zeer lekker glutenvrij gegeten natuurlijk. En vooral goed en veel gewinkeld.

Glutenvrije pannenkoeken. http://tearoomgeorges.be/
Middelkerke onveilig maken .
Oostende.
Blankenberge.

En maar goed dat we uitgerust waren want er wachten mij die week erop dadelijk een operatie. Ja, heb weeral een operatie achter de rug. Ze hebben mijn fistel met de laser behandeld. En wat ze niet gedacht hadden is toch gelukt . Mijn seton-drain is er uit gehaald. Zo blij dat ik er mee ben. Wat nu de toekomst is weten ze niet. Hopelijk blijven de ontstekingen rustig. Heb wel al bericht gehad ivm mijn volgende operatie. Mijn Port a cath (whttps://www.uzleuven.be/nl/poortkatheter-plaatsen) wordt hersteld of vervangen. Dat gaat door op 7 februari. Wat zie ik hier zo tegenop…

KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

6 reacties op “Nieuwe jaar…(11/01/2022)”

Mercikes voor je lieve reactie. Het is idd dat mensen vlug een oordeel hebben. Ze zullen schrikken als ze een dagje alle ongemak ervaren..Liefs 🌈.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s