Categorieën
Achter mijn lach

Doelen ?

Allereerst wens ik iedereen een jaar toe waarin alles wat je wenst of waarvan je droomt ook mag uitkomen. Ook ben ik jullie zo dankbaar voor al jullie lieve reacties en berichtjes.

~ Oostende.

Eigenlijk wil ik niet te vaak denken aan het voorbije jaar. Vooral het medische gedeelte sla ik liever over . Wat was dit voor een jaar op medisch gebied ? Beginnen met spuitjes voor de reuma onder controle te proberen houden, heupen die ontstekingen blijven doen, verschillende subluxaties,…Ik heb het gewoon zo moeilijk om te begrijpen dat je eigen lichaam je zo in de steek kan laten. Ook merk ik zo dat ik achteruit ga en dat is confronterend . Ik wil zo graag dat het stabiel blijft maar wat ik ook doe of probeer ,mijn lichaam doet haar eigen zin. Het enigste dat ik zo voor duim is op een jaar met minder operaties. Vorig jaar heb ik mijn persoonlijk record gebroken qua operaties. Heb al veel operaties gehad in mijn leven maar vorig jaar was toch extreem.

Hoop op minder ziekenhuisbezoeken,dokterscontroles,…heb ik niet want ben het jaar al gestart met een controle in het ziekenhuis. En neen, die controle was niet oké want we beginnen terug met antibiotica. Het probleem met mijn fistel blijft aanslepen en zoals ik al schreef is er gewoon geen pasklare oplossing voor. En dat is zo frustrerend. Elke keer als we denken dat het redelijk oké en rustig is begint het weer opnieuw.

~Bredene.

Voor het nieuwe jaar heb ik deze keer maar weinig doelen. Ik merk dat mijn lichaam mij te vaak in de steek laat als ik naar iets leuk uitkijk daarmee houd ik het deze keer zeer simpel .

Ik hoop natuurlijk zo op warmere temperaturen zodat we veel naar de camping kunnen. Gewoon al daar zijn geeft ons allebei rust . Even geen mensen rondom ons. Even geen verplichtingen. Verder hoop ik op veel uitstapjes te kunnen doen, naar de dierentuin gaan met vrienden,veel koffietjes kunnen gaan drinken,…maar vooral blijven genieten van de kleine dingetjes. Gewoon carpediem.

~Uitstapje naar de Haan .

En natuurlijk hoop en droom ik volgend jaar terug naar de zee te kunnen gaan. Wij zijn pas terug van een weekje Bredene en wat hebben wij zo genoten. Oké, het weer was niet zo goed met zeer veel regen,wind,…maar gezelligheid moet je zelf maken. Wat hebben we weer zalig gewandeld,gewinkeld,…en vooral veel gegeten en gedronken!! Dit jaar hebben we wel meer rekening gehouden met voldoende rust en slaap. Ook al is dat niet makkelijk want als je op vakantie gaat wil je alles uit je dag halen . Gelukkig is het appartement niet ver van de zee en gewoon al even buiten zijn maakt mijn dag al goed. Ja, zelf ik heb zand in mijn schoenen gehad !!

~Zo kom je aan zand in de schoenen!!
~Bredene.
~Wandelen tussen de regendruppels..
~Rustdagje…

Voor het nieuwe jaar hoop ik zo dat ik terug langer achter mijn naaimachine kan gaan zitten. Terug zelf kleding,ondergoed,…maken. Ik heb zoveel projecten in mijn hoofd maar nu nog een meewerkend lichaam. Wat ben ik wel blij dat ik liggend kan breien en haken . Niet makkelijk om aan te leren maar met speciale rondbreinaalden lukt dit . In het begin was dit wennen maar na een tijdje wordt je dit gewoon . Dank aan de vele YouTube filmpjes . Er is gewoon niets leuker om te zien dat een project klaar is na maanden breiwerk. Aan deze trui hen ik maanden gebreid en wat ben ik hier blij mee. Natuurlijk moest deze mee naar de zee omdat hij zalig warm is. Het volgend project wordt gehaakt en dat is iets dat ik niet vaak doe. Wordt dus nog vervolgd…

~Zelfgebreide trui.

KNUFFEL TINA.

Door achtermijnlach

Iedereen welkom op mijn blog. Mijn blog gaat zowel als over (leven) met medische aandoeningen alsook mijn leven met creatieve handen.

4 reacties op “Doelen ?”

Je mag trots zijn op je breikunst ; dat heb je toch maar helemaal zelf gedaan . Voor jou ook De beste wensen en ik duim mee om dit jaar wat minder dokters te moeten zien . Liefs en tot gauw .

Geliked door 1 persoon

Ja, doelen en plannen maken is met ons onvoorspelbaar lijf niet simpel.
Gewoon elke dag nemen zoals het komt en dan duurt het maar wat langer voor een project klaar is. Ik zou zeggen: dan heb je er langer plezier aan. Maar dat is natuurlijk niet zo.
Ik wens jou het allerbeste voor het nieuwe jaar

Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s